دسته بندی :

بهترین افزونه‌های لاگین در وردپرس

بهترین افزونه های لاگین در وردپرس

امروزه در کسب و کارهای مجازی، حفظ امنیت و ارائه تجربه کاربری راحت از مهم‌ترین نیازهایی است که هر وب‌سایتی به دنبال برطرف کردن آن است. وردپرس به عنوان یکی از پرکاربردترین سیستم‌های مدیریت محتوا، قابلیت‌های بی‌شماری را برای بهبود عملکرد وب‌سایت‌ها دارد که یکی از آنها افزونه‌های لاگین است. این افزونه‌ها نه تنها به افزایش امنیت کمک می‌کنند، بلکه امکاناتی نظیر سفارشی‌سازی فرم‌های ورود، بازیابی رمز عبور، و احراز هویت دو مرحله‌ای را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهند. این افزونه‌ها به صورت رایگان و غیررایگان ارائه می‌شوند و به شما کمک می‌کنند تا به بهترین شکل و در کمترین زمان ممکن فرم دلخواه خود را بسازید.

 

محیط پروفایل و لاگین شدن در سایت چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

در علم مارکتینگ، گیمیفیکشن یک مزیت خوب در سفر مشتری در سایت است. اگر بتوانیم در قسمت لاگین سایت که قسمتی از سفر مشتری است، گیمیفیکیشن طراحی کنیم، میتوانیم مشتری را در مدت زمان بیشتری در سایت نگه داریم و این باعث حس خوب و رضایت بخش مشتری نسبت به ما میشود. همینطور که گیمیفیکیشن در سفر مشتری خوب و موثر است، طراحی رابط کاربری هم به همان اندازه مهم است. یعنی ui , ux پروفایل و بخش لاگین هم به همان اندازه اهمیت دارد. در این مقاله بهترین افزونه های لاگین در سایت را به شما معرفی میکنیم تا در نهایت بتوانید بهترین انتخاب را برای سایت خودتان داشته باشید.

 

 افزونه‌ Admin Custom Login

این افزونه یکی از افزونه‌های محبوب برای ایجاد فرم ثبت‌نام است که بیش از ۵۰ هزار بار نصب شده است. با این افزونه امکاناتی نظیر سفارشی‌سازی صفحات ورود و فرم‌های ثبت‌نام در اختیار شما قرار می‌گیرد. همچنین با استفاده از این افزونه می‌توانید رنگ، اسلایدر و تصویر پس‌زمینه، رنگ و فونت فرم ثبت‌نام و جایگاه فرم ورود را همان‌طور که می‌خواهید شخصی‌سازی کنید. این افزونه قابلیت درج لوگو را نیز برای شما فراهم می‌کند و همچنین به شما این امکان را می‌دهد تا اندازه و رنگ آیکون‌های شبکه‌های اجتماعی را به دلخواه تغییر دهید.

 

 افزونه‌ WP Forms

این افزونه یکی از بهترین افزونه فرم ساز وردپرس است که با آن می‌توانید یک فرم ثبت‌نام تولید کنید و آن را همان‌طور که می‌خواهید سفارشی‌سازی نمایید. با استفاده از این افزونه، ایجاد فرم ثبت‌نام فقط چند دقیقه از شما وقت خواهید گرفت. همچنین این قابلیت را برای شما فراهم می‌کند که فرم‌ها را در هر قسمتی از سایت که خواستید اضافه کنید. برای دریافت این افزونه‌ی رایگان کافی است به مخزن وردپرس مراجعه کنید.

بهترین افزونه های لاگین در وردپرس

 افزونه‌ WP User Manager

این افزونه با بیش از ۱۰ هزار نصب فعال امکاناتی نظیر تنظیم فرم ثبت‌نام و ورود، سفارشی‌سازی حساب و بازیابی رمز عبور را برای شما فراهم می‌کند. با این افزونه می‌توانید یک صفحه نمایه عمومی به کاربران خود اختصاص دهید. همچنین با ابزارک‌هایی که دارد می‌تواند فرم عضویت و ورود را در ستون‌های کناری صفحات نشان دهد. امکان مدیریت رمز عبور توسط کاربران از دیگر مزیت‌های این افزونه است. در صورتی که شما از این افزونه روی سایت خود استفاده کنید کاربر می‌تواند گروه ایجاد کنید یا به گروه‌های دیگر بپیوندد. همچنین در صورت تمایل می‌تواند حساب کاربری خود را حذف نماید. این افزونه به آسانی راه‌اندازی می‌شود و علاوه بر قابلیت‌های رایگان، دارای قابلیت‌های غیررایگانی نیز هست که برای دسترسی به آن‌ها باید هزینه پرداخت کنید. این افزونه در صورت ادغام با MailChimp برای شما لیست ایمیل ایجاد می‌کند. امکان ایجاد ثبت‌نام چندمرحله‌ای و تولید محتوای خصوصی برای کاربران از ویژگی‌های است که WP User Manager را به یکی از بهترین افزونه‌های لاگین تبدیل کرده است.

 

 افزونه‌ی Easy Login Styler

این افزونه به صورت رایگان برای شما فرم های ثبت‌نام و ورود ایجاد می‌کند. میزان نصب فعال این افزونه به بیش از ۳ هزار بار رسیده است. همان‌طور که از نامش پیداست، کار با این افزونه بسیار آسان است. این افزونه دارای امکاناتی نظیر تغییر لوگو، تعریف کدهای CSS و تغییر و تنظیم پس‌زمینه است. این افزونه با کاربری آسان به یکی از افزونه‌های لاگین محبوب تبدیل شده است.

 

 افزونه Theme My Login

این افزونه نیز به صورت رایگان در اختیار شما قرار گرفته است. Theme My Login بیش از ۱۰۰ هزار نصب فعال دارد که نشان از محبوبیت آن می‌دهد. شما با استفاده از این افزونه می‌توانید فرم‌های ثبت‌نام و ورود را مطابق سلیقه‌ی خود ایجاد کنید. به همین منظور، ویژگی‌های نظیر انعطاف‌پذیری و داشتن قابلیت‌های متعدد به شما کمک می‌کند تا شخصی‌سازی فرم‌های خود را به بهترین شکل انجام دهید. این افزونه قابلیت reCAPTCHA برای عضویت را در اختیار شما می‌گذارد. همچنین با استفاده از این افزونه کاربران می‌توانند فقط با ایمیل فرایند ثبت‌نام خود را انجام دهند. Theme My Login ابزارکی برای ورود دارد که می‌توانید آن را در هر نقطه‌ی سایت که می‌خواهید درج کنید. با وجود امکانات قابل‌توجهی که این افزونه دارد، دارای کاربری ساده و آسان است. از دیگر امکانات این پلاگین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

-امکان تنظیم گذرواژه پس از ثبت‌نام

-قابلیت تأیید دو مرحله‌ای با ایمیل

-قابلیت ورود خودکار پس از عضویت

-اختصاص دادن لینک‌های سفارشی به کاربران

 

 افزونه‌ RegistrationMagic

افزونه RegistrationMagic با بیش از ۱۰ هزار نصب فعال جزء افزونه‌های محبوب به حساب می‌آید. شما با نصب این افزونه می‌توانید فرم دلخواه خود را بدون کدنویسی ایجاد کنید. همچنین می‌تواند با ویرایشگر تصویری فرم عضویت خود را طراحی کنید. این افزونه تمپلیت‌های آماده‌ای دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده بکنید. می‌توانید تنظیمات آن را به گونه‌ای انجام دهید که پس از ثبت‌نام کاربر، برای خود کاربر و مدیران ایمیل ارسال شود. مزیت این افزونه این است که قابلیت ایجاد چندین صفحه برای ثبت‌نام را برای شما فراهم می‌کند. این افزونه امکان Attach فایل‌های پیوستی و پذیرش پرداخت‌ها از کاربران جدید را در اختیار شما می‌گذارد. در صورتی که این افزونه را با MailChimp ادغام کنید می‌توانید به راحتی لیست ایمیل‌ها را برای خود ایجاد کنید. RegistrationMagic با ووکامرس سازگاری کامل دارد و از این جهت خیال شما را راحت می‌کند. برای مدیریت بهتر پرداخت‌ها می‌توانید این افزونه را با PayPal و Stripe لینک کنید. این افزونه در دو نسخه رایگان و پریمیوم ارائه می‌شود. نسخه رایگان آن تمام قابلیت‌های لازم را در اختیار شما قرار می‌دهد اما برای قابلیت‌های پیشرفته‌تر باید نسخه پریمیوم را خریداری بکنید. قابلیت‌های نسخه‌ی پریمیوم عبارت‌اند از:

-داشتن سیستم Token

-تأییدیه‌های دستی

-قابلیت استفاده از متن سفارشی در مقاله ارسالی

-محدود کردن آدرس‌های ایمیل غیرمجاز برای دسترسی به فرم

بهترین افزونه های لاگین در وردپرس

 افزونه‌ User Registration

این افزونه با بیش از ۶۰ هزار نصب فعال به صورت رایگان در مخزن وردپرس قرار دارد. با کمک این افزونه می‌توانید به راحتی با درگ و دراپ فیلدها را جابه‌جا نمایید. این افزونه محدودیتی برای تعداد فرم‌های ایجاد شده ندارد و با استفاده از آن هر تعدادی که بخواهید می‌توانید فرم ایجاد کنید. فرم‌های آماده‌ای در این افزونه وجود دارد که در صورت تمایل می‌توانید از آن‌ها بهره ببرید. همچنین در صورت نیاز می‌توانید اطلاعات کاربران را از طریق CSV export دانلود کنید. مهم‌ترین ویژگی و مزیت User Registration، این است که شما با استفاده از آن به هیچ‌گونه کدنویسی پیچیده نیازی نخواهید داشت. نسخه‌ی رایگان آن اغلب قابلیت‌های موردنیاز شما را در اختیارتان قرار می‌دهد؛ اما برای دسترسی به امکانات بیشتر باید نسخه‌ی پریمیوم را خریداری بکنید.

 

 افزونه Profile Builder

از پلاگین‌های محبوب است که بیش از ۶۰ هزار نصب فعال دارد. دارای دو نسخه رایگان و پریمیوم است و جزء پرفروش‌ترین افزونه‌های لاگین شناخته می‌شود. این افزونه قابلیت ایجاد فرم‌های جذاب را برای شما فراهم می‌کند تا مخاطب با دیدن آن به ثبت‌نام در سایت شما تشویق شود. شما با نصب این افزونه می‌توانید محتوای خود را با توجه به نقش کاربران محدود کنید تا هر کاربر فقط محتواهایی را ببیند که شما می‌خواهید. همچنین قابلیت استفاده‌ی رایگان از reCAPTCHA را برای شما فراهم می‌آورد. در نسخه‌ی رایگان این افزونه امکانات حرفه‌ای و جذابی وجود دارد؛ اما اگر به دنبال قابلیت‌های فراتر هستید نسخه‌ی پریمیوم را خریداری بکنید. قابلیت‌های نسخه‌ی پریمیوم عبارت‌اند از:

-امکان قرار دادن فرم‌ها در هر بخش از سایت با کمک شورت کدها

-قابلیت اضافه کردن استایل cssهای سفارشی

-قابلیت ساخت فرم ها به صورت بینهایت

 

 نتیجه‌گیری

انتخاب مناسب‌ترین افزونه‌ی لاگین، بستگی به نیازهای سایت شما و قابلیت‌هایی که می‌خواهید ایجاد کنید، دارد. ابتدا باید هدف خود را از نصب افزونه‌ی لاگین مشخص کنید و سپس با توجه به نیازتان مناسب‌ترین افزونه را برگزینید. همچنین با توجه به تعداد نصب فعال افزونه‌ها می‌توانید میزان محبوبیت و کارایی آن‌ها را بسنجید. در این مقاله بهترین افزونه‌های لاگین را به شما معرفی کردیم. همه‌ی این افزونه‌ها در ایجاد فرم‌های ثبت‌نام و ورود به شما کمک خواهند کرد. البته در برخی جزئیات با هم تفاوت دارند که با بررسی این تفاوت‌ها می‌توانید بهترین آن‌ها را برای خود انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید