دسته بندی :

آموزش نصب وردپرس برروی هاست دایرکت ادمین

آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین

وردپرس نرم افزاری است که به راحتی می‌توانید با استفاده از آن هر سایتی که مد نظرتان است را با کمترین هزینه و بدون دانش برنامه نویسی طراحی کنید. در این مقاله از آموزش وردپرس رایگان قرار است نحوه نصب وردپرس در دایرکت ادمین را آموزش دهیم.

تعداد خیلی زیادی از سایت‌های موجود در سطح اینترنت با وردپرس طراحی شده‌اند و بهتر است بدانید که شرکت‌هایی بزرگ و معروف زیادی هستند که برای طراحی سایت خود از وردپرس استفاده کرده‌اند.

اولین کاری که برای طراحی سایت خود باید انجام دهید، نصب وردپرس است. شما می‌توانید وردپرس را در هرجایی مانند سیستم شخصی خود یا روی هاست خود نصب کنید که استفاده از آن در هر بخش مزایای خودش را دارد. ما در این مقاله قصد داریم که وردپرس را در هاستی که روی آن دایرکت ادمین وجود دارد، نصب کنیم.

 

دایرکت ادمین چیست؟

دایرکت ادمین یکی از بهترین و محبوب‌ترین پنل‌های مدیریت هاست‌های لینوکسی است و شما اگر سایتی دارید که با استفاده از php یا نرم‌افزارهای مدیریت محتوا مانند وردپرس یا جوملا طراحی کرده‌اید، می‌توانید از دایرکت ادمین استفاده کنید.

سی پنل نیز یکی از محبوب‌ترین پنل‌های مدیریت هاست است؛ اما بعضی‌ها اعتقاد دارند که سی پنل از دایرکت ادمین بهتر است. اما همه‌ی پنل‌های مدیریت هاست مزایا و معایبی دارند که این موردها باعث شده‌اند که پنل‌های مدیریت نسبت به یکدیگر برتری داشته باشند. به عنوان مثال دایرکت ادمین به فضای سخت‌افزاری زیادی نیاز ندارد و شما اگر هاستی دارید که از تجهیزات سخت‌افزاری کمی برخوردار است، می‌توانید از دایرکت ادمین استفاده کنید؛ اما در کل هر کدام به نوبه‌ی خود کاربردی هستند.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

اول از همه باید بدانید که هاستی که دارید سی پنل است یا دایرکت ادمین و برای فهمیدن این موضوع شما می‌توانید از ظاهر صفحه‌ی ورود به پنل مدیریت هاست خود متوجه شوید و یا اینکه از شرکتی که هاست خود را خریداری کرده‌اید بپرسید. هنگامی که شما هاست خود را خریداری می‌کنید چندین ایمیل از طرف شرکتی که هاست خریداری کرده‌اید، برای شما ارسال خواهد شد. یکی از این ایمیل‌ها با موضوع اطلاعات هاست هستند و شما باید به داخل آن ایمیل بروید. داخل ایمیل بخشی وجود دارد به نام جزئیات ورود که در این قسمت آدرس مدیرت هاست، نام کاربری و رمز عبور وجود دارد. شما در این بخش باید به داخل آدرسی که پنل مدیریت هاست شوید.

در نظر داشته باشید که اگر در بالای صفحه‌ای که از شما کلمه‌ی عبور می‌خواهد، نوشته شده باشد start direct admin به این معنی است که هاست شما دارای دایرکت ادمین است؛ ولی اگر نوشته شده باشد cpanel یعنی هاستتان از cpanel استفاده می‌کند.

 

در این قسمت شما باید نام کاربری و رمز عبور خود را که در ایمیل وجود دارد را وارد کنید و بعد وارد پنل مدیریت هاست خود شوید.

دایرکت ادمین

هاست دایرکت ادمین

در این بخش شما باید وردپرس را دانلود کنید و بهتر است آن را از سایت اصلی خودش دانلود کنید. وردپرس به صورت فایل زیپ دانلود می‌شود و شما باید وارد قسمت file manager و در پوشه public_html شوید و در این پوشه هر فایلی که وجود است را حذف کنید.

نحوه آپلود وردپرس در دایرکت ادمین

آپلود فایل وردپرس برای نصب در دایرکت ادمین

و فایل وردپرس را که به صورت زیپ دانلود شده است را آپلود کنید.

خارج کردن وردپرس از حالت فشرده در دایرکت ادمین

در این بخش شما باید روی extrack کلیک تا از حالت فشرده خارج شود. بعد از اکسترکت یک پوشه به نام wordpress دریافت می‌کنید. در این بخش شما باید وارد پوشه ی wordpress شوید و همه ی محتوای آن را در یک پوشه عقب‌تر که می‌شود همان public_html کپی کنید و پوشه ی wordpress و فایل زیپ آن را حذف کنید.

نصب وردپرس

انتخاب زبان در نصب وردپرس

در این بخش شما باید دامنه و پسوند دامنه ی سایت خود را روی مرورگر خود جستجو کنید تا وارد بخش نصب وردپرس شوید. شما در این بخش باید زبان مورد نظر خود را هنگام نصب وردپرس مشخص کنید که بهتر است فارسی را انتخاب کنید و بر روی ادامه کلیک کنید.

نحوه نصب وردپرس

نحوه نصب وردپرس

در این بخش اطلاعاتی از شما می‌خواهد که باید در ادامه ی نصب وردپرس آن ها را بدهید و بر روی گزینه ی «بزن بریم» کلیک کنید.

در این بخش نیز باید اطلاعات دیتابیس یا به عبارتی پایگاه داده ی خود را در قسمت های تأیین شده بنویسید. ولی قبل از این کار باید یک دیتابیس برای هاست خود بسازید.

نحوه ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین برای نصب وردپرس

برای ساخت دیتابیس شما باید وارد دایرکت ادمین خود شوید و از بخش account manager وارد mysql managment شوید و بر روی گزینه ی create new database کلیک کنید.

در این بخش باید اطلاعات نام کاربری و رمز عبور خود را بنویسید و بر روی گزینه ی create database کلیک کنید.

در این قسمت یک لیست کوچکی به شما می‌دهد که اطلاعات دیتابیس شما قرار دارد.

 

در این قسمت نیز شما باید اطلاعاتی مانند نام کاربری و کلمه ی عبور خود را که به دیتابیس خود داده‌اید ، را در بخش نصب وردپرس بدهید. در قسمت آخر هم برای امنیت بیشتر خودتان بهتر است کلمه ی wp را به هم کلمه ی دو حرفی دیگری تغییر دهید و بر روی گزینه ی «فرستادن» کلیک کنید.

راه اندازی و نصب وردپرس

راه اندازی و نصب وردپرس

در این بخش نیز فقط بر روی گزینه ی راه اندازی نصب کلیک کنید تا وارد مرحله ی بعدی یعنی نصب وردپرس شوید.

در این بخش شما باید اطلاعاتی مانند عنوان سایت، نام کاربری، کلمه ی عبور و غیره را بنویسید و بر روی گزینه ی راه اندازی وردپرس کلیک کنید.

در این قسمت نیز نام کاربری و کلمه ی عبور برای ورود به پنل مدیریت سایت خود را انتخاب و بر روی گزینه ی ورود کلیک کنید.

در این بخش نیز باید نام کاربری و رمز عبوری که برای سایت خود مشخص کرده‌اید را بنویسید و بر روی گزینه ی ورود کلیک کنید تا وارد پنل مدیریت سایت خود شوید.

 

تمام مراحل نصب وردپرس بر روی هاست دایرکت ادمین همین هستند و شما به راحتی هر چه تمام ولی با دقت، می‌توانید وردپرس را روی هاستی که دایرکت ادمین است، نصب کنید. در هنگام انتخاب نام کاربری و کلمه‌ی عبور بهتر است از جملاتی مانند admin یا password استفاده نکنید؛ زیرا که این کار باعث پایین آمدن امنیت سایت شما می‌شود.

بهترین راه این است که برای نام کاربری و کلمه‌ی عبور خود از جملاتی سخت و پیچیده استفاده کنید؛ زیرا که تشخیص کلمات پیچیده و سخت، کاری دشوار است و امنیت سایتتان بسیار افزایش خواهد یافت.

 

مزایای استفاده از دایرکت ادمین

استفاده پنل مدیریت دایرکت ادمین، برخی مزایا دارد که باعث شده است که نسبت به دیگر پنل‌های مدیریت برتری‌هایی داشته باشد.

۱)تحریم نبودن استفاده از پنل مدیریت دایرکت ادمین

یکی از مزایای خیلی خوب دایرکت ادمین، تحریم نبودن آن است. برخی پنل‌های مدیریت مانند cpanel توسط کشورهای دیگر برای کشور ما تحریم شده است می استفاده از آن‌ها دشوار است. اما دایرکت ادمین برای کشور ما تحریم نیست و شما به راحتی می‌توانید از آن استفاده کنید.

۲) هزینه ی مناسب

مزایای دوم دایرکت ادمین هزینه‌ی آن است. استفاده از دایرکت ادمین نسبت به پنل‌های مدیریت دیگر از هزینه‌ی کمتری دارد و امنیت آن کمی بیشتر است.

۳) سرعت بالا

مزایای بعدی آن سرعت بالای آن است. اگر هاستی دارد که از تجهیزات سخت‌افزاری پایینی برخوردار است، می‌توانید از دایرکت ادمین استفاده کنید؛ زیرا که دایرکت ادمین نسبت به دیگر پنل‌های مدیریت سبک‌تر است و سرعت بیشتری دارد.

کلام آخر

دایرکت ادمین یکی از بهترین و محبوب‌ترین پنل‌های مدیریت هاست‌های لینوکسی است و بر روی سایت هایی که با php و نرم‌افزارهای مدیریت محتوا ساخته شده‌اند، کار می‌کند. در هنگام نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین شما باید اطلاعاتی که مربوط به هاست شما می‌شود را از شرکتی که هاست خود را خریداری می‌کنید، تهیه کنید و این اطلاعات را هنگامی که هاست خود را می‌خرید با عنوان اطلاعات سرویس هاست به شما ایمیل می‌شود.

نصب وردپرس نیز کاری بسیار ساده است و با چند مرحله می‌توانید وردپرس را روی دایرکت ادمین نصب کنید. ما در این مقاله تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا محتوایی با کیفیت برای شما فراهم کرده باشیم. امیدواریم با آموزش های ما پله به پله پیشرفت کنید.

 

 

2 دیدگاه در “آموزش نصب وردپرس برروی هاست دایرکت ادمین

  1. رضا منصوری فر گفت:

    جامع و کامل بود

    1. demoticsite گفت:

      ممنون از نظر شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید